Hout of aluminium, smal of breed, op maat gemaakt of een wissellijst, bij ons heeft u keuze uit een zeer uitgebreide collectie lijsten

In ons inlijst atelier lijsten wij al uw grafiek, tekeningen, foto’s, affiches, schilderijen, kunstdrukken en andere objecten vakkundig (zuurvrij en conserverend) in. Lijsten van hout of aluminium, modern of klassiek hebben wij in groten getale in onze collectie. Ook vindt u bij ons een grote collectie wissellijsten in alle standaardmaten. Naast de grote collectie lijsten heeft u ook ruime keuze uit verschillende bijpassende kleuren passe-partouts. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende soorten glas. Zo kunt u kiezen voor ons standaardglas, maar ook voor hoogwaardig museumglas. Museumglas wordt geprezen om zijn kwaliteit en de goede eigenschap dat het glas haast niet reflecteert. 

Ook restaureren wij vakkundig bestaande antieke lijsten. Meer informatie hierover vindt u bij restauratie. 

Wissellijsten 

In combinatie met een passe-partout op maat is een wissellijst een goede en voordelige mogelijkheid van een inlijsting. Wissellijsten hebben we zowel in hout als aluminium. De houten wissellijsten hebben we in vijf kleuren: naturel, kersen, koloniaal, grijs en zwart. De aluminium wissellijsten hebben we in zilver, goud en zwart. De maten die we beschikbaar hebben, variëren van 21x29.7cm tot 70x100cm. Ook hebben we enkele afwijkende maten zoals vierkante wissellijsten van 30x30cm of 40x40cm.